Nieuw telefoonnummer

Vanaf heden is SpeelOké bereikbaar op 06 35 31 66 63. Je kunt bellen (tussen 10.00 – 12.00 uur op zaterdag) of een bericht sturen via Whatsapp. Het oude nummer (06 30 01 77 67) is niet meer bereikbaar.

Cadeautip: geef een Speelbon cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan een jaarabonnement van dé speelotheek in Delft.

🎉 Update! Speeloké en het Pop-up Speelcafé Delft bundelt hun krachten! 🎉

🎉 Update! Speeloké en het Pop-up Speelcafé Delft bundelt hun krachten! 🎉

We zijn blij om jullie op de hoogte te stellen van een spannende nieuwe ontwikkeling! Speeloké en het Pop-up Speelcafé Delft bundelt hun krachten en slaan de handen in een fantastische speelervaring te bieden voor alle kindjes in en rondom Delft.

In het Pop-up Speelcafé zullen jullie vanaf 4 oktober een verzameling speciaal geselecteerde speelgoed en materiaal van Speeloké aantreffen

Speelgoed doneren? Een paar tips!

Regelmatig krijgen we de vraag of er ook speelgoed gedoneerd kan worden. Bij SpeelOké geven we gebruikt speelgoed graag een tweede ronde, alleen niet al het speelgoed is geschikt voor de uitleen. Daarom hebben we een paar tips/regels voor wie speelgoed wil doneren aan SpeelOké:

  • Check of het compleet is (denk bijv. ook aan gebruikshandleidingen bij spellen bijvoorbeeld)
  • Maak een foto van het speelgoed dat u wilt doneren. Zorg dat we op de foto goed kunnen zien om wat voor speelgoed het gaat.
  • Stuur de foto via Whatsapp naar SpeelOké (06-30017767)

De Speelgoedcommissie beoordeelt of het speelgoed binnen onze collectie past. Daarbij kijken we of het geschikt is om uit te lenen en of het een aanvulling is op het speelgoed dat we al hebben.

Neem speelgoed dat u wilt doneren niet mee naar SpeelOké, voordat het is beoordeeld door de Speelgoedcommissie! Wij hebben onvoldoende plek in de speelotheek om uw donaties tijdelijk op te slaan. Als het speelgoed bruikbaar is voor SpeelOké, dan maken we een afspraak om het gedoneerde speelgoed af te leveren.

Vrijwilligersgezocht: Draag het Speeloké Stokje Over en Ontvang Een Wereld van Vreugde! 🌟

Speeloké Uitnodiging: Vind Jouw Vreugde in Vrijwilligerswerk! Een Hartelijke Oproep van Karin om Onze Speelotheek Te Versterken

Neem een kijkje in onze speelotheek!