SpeelOké vanaf 24 juni 2023 dicht

SpeelOké moet tijdelijk de deuren sluiten, omdat het lokaal in Mgr. Bekkersschool vanaf 1 juli 2023 niet meer beschikbaar is voor ons. Dit betekent dat wij het weekend van 17 juni voor het laatst open zijn en er geen speelgoed meer geleend kan worden. We vragen alle abonnees om het speelgoed dat zij nu geleend hebben, uiterlijk zaterdag 17 juni 2023 (10.00 – 12.00 uur) in te leveren.

Wij doen er alles aan om zo snel als mogelijk weer open te kunnen op een nieuwe locatie. Wij houden jullie op de hoogte van onze zoektocht.

Vragen over het speelgoed dat je nu geleend hebt? Stuur dan een appje naar 06-30017767. Wij reageren dan zo snel als mogelijk.

Cadeautip: geef een Speelbon cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan een jaarabonnement van dé speelotheek in Delft.

🎉 Update! Speeloké en het Pop-up Speelcafé Delft bundelt hun krachten! 🎉

🎉 Update! Speeloké en het Pop-up Speelcafé Delft bundelt hun krachten! 🎉

We zijn blij om jullie op de hoogte te stellen van een spannende nieuwe ontwikkeling! Speeloké en het Pop-up Speelcafé Delft bundelt hun krachten en slaan de handen in een fantastische speelervaring te bieden voor alle kindjes in en rondom Delft.

In het Pop-up Speelcafé zullen jullie vanaf 4 oktober een verzameling speciaal geselecteerde speelgoed en materiaal van Speeloké aantreffen

Nieuwsgierig naar Speeloke?


Heb je interesse om lid te worden om speelgoed te lenen voor je kind(eren), of heb je zin in leuk vrijwilligerswerk voor een paar uurtjes per maand, of ben je gewoon nieuwsgierig naar ons en ons speelgoed? Kom eens langs voor een vrijblijvend bezoek!

Lever uw speelgoed uiterlijk 17 juni in

Het is op dit moment niet nodig om een afspraak te maken als u nog speelgoed moet inleveren.

Neem een kijkje in onze speelotheek!