Speeloké en het Pop-up Speelcafé

We zijn verheugd om aan te kondigen dat er een opwindende nieuwe samenwerking is ontstaan ​​tussen Speeloké en het Pop-up Speelcafé in Delft! In het bruisende pop-up speelcafé kun je binnenkort een selectie van apart speelgoed en materialen van Speeloké vinden. Deze spannende ingrediënten stelt ons in staat om een ​​innovatieve en duurzame manier te verkrijgen met ons speelgoedaanbod, waardoor we alle kleintjes blij kunnen maken en hun nieuwsgierigheid blijven prikkelen.

Ben je ook geïnteresseerd in het lenen van duurzaam en verantwoord speelgoed, of wil je meerdere meer weten komen over hoe dit alles in zijn werk gaat? Dan nodig we je graag uit om een ​​kijkje te nemen in het Pop-up Speelcafé, dat zijn deuren openen vanaf 4 oktober. Je vindt ons in de gezellige ambiance van de Salon van Huszár.

Maar dat is niet alles! We willen graag laten weten dat we nog steeds bezig zijn met het zoeken naar een nieuwe locatie, en we zijn verheugd om te delen dat we de steun en samenwerking van de gemeente Delft hebben gekregen in deze zoektocht. Samen werken streven we naar een nog betere omgeving te creëren waar kinderen kunnen spelen, ontdekken en groeien.

We hopen dat jullie allemaal mogen verwelkomen in het Pop-up Speelcafé vanaf 4 oktober. Laten we samen bouwen aan een geweldige speelervaring voor onze kleintjes! 🌟