Vrijwilligersgezocht: Draag het Speeloké Stokje Over en Ontvang Een Wereld van Vreugde! 🌟

Beste Abonnee,

De afgelopen 8 jaar ben ik als vrijwilliger actief bij de Speeloké. Een gezellige tijd en altijd met veel plezier gedaan. De speelotheek kan alleen bestaan als er abonnees zijn die af en toe willen helpen.  Nu mijn kinderen ouder worden, wil ik het stokje heel graag overdragen aan een nieuwe vrijwilliger. Wie o wie heeft er zin om eens in de 4-6 weken te komen helpen in de uitleen? Op zaterdagen zou je ingepland worden tussen 9.30 en 12.30 uur. Op vrijdagavond ben je als vrijwilliger tussen 18.30-20.30 uur in de speelotheek bezig.
Leek het je al leuk, maar twijfelde je nog? Niet meer doen! Het is hartstikke leuk werk, je krijgt een vrijwilliger abonnement waardoor je geen leenkosten meer betaald, je kunt direct het speelgoed van je eigen kinderen lenen en inleveren als je staat ingepland én ik ga je persoonlijk inwerken gedurende drie uitleendagen. De data kunnen we samen afstemmen.
Heb ik je overtuigd? Super! Of heb je eerst nog wat vragen? Ook goed! Neem contact met me op via: kmvanassen@gmail.com of geef je interesse door in de speelotheek.

Hartelijke groet, Karin


Sinds 28 oktober delen wij ons nieuwe thuis met Pieter van Foreest in het prachtige Woonzorgcentrum Delfshove. 🏡💖

Hoe bijzonder is het dat we jong en oud kunnen samenbrengen onder één dak? Stichting Speeloke, dat kinderen blij maakt met speelgoed, en Pieter van Foreest, dat ouderen onder hun hoede neemt, vormen samen een krachtige combinatie van jong & oud. 👶👵💪

Samen gaan we mooie herinneringen creëren, verhalen delen en nog veel meer. We geloven dat we samen sterk zijn en dat deze nieuwe samenwerking ons de kans geeft om nog meer licht en vreugde te brengen in het leven van zowel jong als oud.

Blijf ons volgen voor updates over deze spannende reis en kom snel langs om onze nieuwe thuis te bezoeken. Laten we samen bouwen aan een prachtige toekomst waarin generaties verenigd zijn!