SpeelOké t/m 17 juni 2023 open

Per 1 juli 2023 moet SpeelOké de locatie bij Mgr. Bekkersschool verlaten. Omdat wij nog geen nieuwe locatie hebben, gaan wij tijdelijk dicht. Dit betekent dat wij t/m zaterdag 17 juni 2023 open zijn om speelgoed in te leveren. We lenen geen speelgoed meer uit.

U hoeft geen afspraak te maken om het geleende speelgoed in te leveren. U kunt de volgende dagen terecht om speelgoed in te leveren:

 • zaterdag 3 juni – 10.00 – 12.00 uur
 • zaterdag 10 juni – 10.00 – 12.00 uur
 • zaterdag 17 juni – 10.00 – 12.00 uur

——————–

SpeelOké is elke zaterdag open van 10.00 tot 12.00 uur. Om de drie weken zijn wij ook op vrijdagavond geopend van 19:00 – 20:00 uur. Let op: SpeelOké bezoeken om speelgoed terug te brengen en/of nieuw speelgoed uit te zoeken? Maak dan eerst een afspraak!

Let op: wil je abonnee van SpeelOké worden? Dat kan! Stuur een Whatsapp-bericht naar 06-30017767. Wij laten dan weten wanneer je kunt langskomen om kennis te maken met de speelotheek, de inschrijving te regelen én speelgoed uit te zoeken.

Hoe maak ik als abonnee een afspraak?
Klik hieronder om via datumprikker.nl een afspraak te maken. Kies de datum en het tijdstip dat je langs wilt komen en vul vervolgens je naam + abonneenummer én e-mailadres in (let op: je hoeft geen account aan te maken). Je ontvangt dan in je mail een bevestiging van je inschrijving én de mogelijkheid om de afspraak direct in je agenda te zetten.

Afspraken maken:

Tijdens de afspraak
Tijdens elke starttijd geven we twee abonnees de gelegenheid om de speelotheek te bezoeken. Tijdens de afspraak doen we het volgende:

 • Speelgoed inleveren
  Speelgoed dat ingeleverd wordt, wordt later door ons gecontroleerd. Als er onderdelen ontbreken of als er schade is, laten we dit via Whatsapp weten (incl. eventuele boetes, die dan bij een volgend bezoek worden afgerekend). Tip: controleer thuis goed of alles compleet is!
 • Nieuw speelgoed uitzoeken
  Je hebt de mogelijkheid om zelf in de speelotheek nieuw speelgoed uit te zoeken.
 • Afrekenen
  We nemen geen contant geld aan, je kunt alleen met pin betalen.

Let op: controleer het speelgoed bij thuiskomst direct!
Er is vaak te weinig tijd om bij SpeelOké te controleren of het speelgoed compleet is. We raden jullie dan ook aan om direct bij thuiskomst te controleren of er onderdelen missen. Is het niet compleet? Geef dit dan dezelfde dag nog door via Whatsapp (06-30017767 + vermeld om welk onderdeel en welk speelgoed het gaat). We verwerken het missende onderdeel dan in onze administratie. Let op: voor missende onderdelen die later worden doorgegeven, rekenen we een boete.


Verder geldt:
Klachten? Blijf thuis!