SpeelOké op afspraak bezoeken

SpeelOké is elke zaterdag open van 10.00 tot 12.00 uur. Let op: SpeelOké bezoeken om speelgoed terug te brengen en/of nieuw speelgoed uit te zoeken? Maak dan eerst een afspraak!

Let op: wil je abonnee van SpeelOké worden? Dat kan! Stuur een Whatsapp-bericht naar 06-12934607. Wij laten dan weten wanneer je kunt langskomen om kennis te maken met de speelotheek, de inschrijving te regelen én speelgoed uit te zoeken.

Hoe maak ik als abonnee een afspraak?
Klik hier om via datumprikker.nl een afspraak te maken. Kies de datum en het tijdstip dat je langs wilt komen en vul vervolgens je naam + abonneenummer én e-mailadres in (let op: je hoeft geen account aan te maken). Je ontvangt dan in je mail een bevestiging van je inschrijving én de mogelijkheid om de afspraak direct in je agenda te zetten.

Tijdens de afspraak
Elke abonnee heeft een afspraak van 15 minuten. In die 15 minuten doen we het volgende:

 • Speelgoed inleveren
  Speelgoed dat ingeleverd wordt, wordt door jullie zelf op de grote tafel in de speelotheek geplaatst. De controle doen wij op een later moment. Als er onderdelen ontbreken of als er schade is, laten we dit per e-mail weten (incl. eventuele boetes, die dan bij een volgend bezoek worden afgerekend). Tip: controleer thuis goed of alles compleet is!
 • Nieuw speelgoed uitzoeken
  Houd rekening met de tijd van de afspraak. Binnen 15 minuten moet het speelgoed worden uitgezocht én gecontroleerd. Speelgoed dat die dag door een andere abonnee is ingeleverd, kan (vanwege besmettingsgevaar) NIET direct weer worden uitgeleend.
 • Afrekenen
  We nemen geen contant geld aan. Alle betalingen moeten met pin (contactloos) worden gedaan.

Spelregels
Verder gelden er de volgende spelregels bij het bezoek aan de speelotheek:

 • Klachten? Blijf thuis!
 • Wacht buiten als er nog een abonnee in de speelotheek is
 • Houd je aan de bezoektijden, kom alleen op het afgesproken tijdstip.
 • Zonder afspraak kunnen we geen speelgoed innemen of uitlenen.