Openingstijden

U kunt tot aan de zomervakantie nog terecht op zaterdag 23 juni, 30 juni en 7 juli (van 10.00 tot 12.00 uur) om speelgoed te lenen. Op vrijdagavond 6 juli zijn wij (van 19.00 tot 20.00 uur) ook nog geopend. Vanaf zaterdag 14 juli is SpeelOké gesloten vanwege de zomervakantie.

Ken je dit al?

Loco Pocket heeft heel veel leuke vragen waar je veel van leert. Je kunt het overal spelen, thuis en op school. Maar ook onderweg in de auto, dus ideaal voor op vakantie. Loco Pocket bestaat uit een houder en een boekje. Met de knopjes op de houder geef je het antwoord. Daarna draai je Loco Pocket om en zie je of je het goed hebt gedaan. De goede antwoorden krijg je ook nog een keer te zien.

SpeelOké* heeft verschillende varianten van de Loco Pocket. Zo zijn er de KinderQuiz en PlaatjesQuiz voor de kleintjes (van 4 – 6 jaar) én de AardeQuiz en GeschiedenisQuiz voor de wat ouderen kinderen (vanaf 8 jaar).

*Locatie Van Kinschotstraat

Nu ook met pin betalen

Bedragen vanaf € 1 kun je bij SpeelOké nu ook met de pin betalen!

Verlengen niet per e-mail

Soms is het speelgoed zo leuk, dat drie weken te kort is. Geen probleem. Geef vóór het verlopen van de uitleenperiode door dat je het speelgoed langer wilt lenen. Dat kan tijdens de openingstijden telefonisch (06-12934607) of gewoon aan de balie bij SpeelOké. Verlengen gaat per drie weken en kan maximaal twee keer. Ook de tweede verlenging telefonisch of aan de balie doorgeven. Het is niet mogelijk om verlengingen per e-mail door te geven.

Cadeautip: geef een Speelbon cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan een jaarabonnement van dé speelotheek in Delft.

Zet jouw talent in voor SpeelOké!

We zeggen bij SpeelOké niet voor niets ‘Daar word je vrolijk van!’ Met veel enthousiasme maakt een groep vrijwilligers het mogelijk dat ouders en kinderen speelgoed kunnen lenen. Wil jij je talenten inzetten? Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Maak kennis met onze speelgoeddokter: Kees

Als het speelgoed van SpeelOké kapot is, wordt de hulp van vrijwilliger Kees Graafland ingeschakeld.