Maak online een afspraak!

SpeelOké is weer open! Op afspraak kunnen abonnees speelgoed inleveren en uitlenen. Een afspraak maken kan nu heel eenvoudig online.

Quote van de week

Ship ahoy!

Laat je fantasie los met dit mooie piratenschip van Playmobil. Te leen bij SpeelOké.

Word jij onze nieuwe voorzitter?

Zonder vrijwilligers kan SpeelOké niet bestaan! Mensen die ons initiatief een warm hart toedragen en het leuk vinden om iets voor een ander te betekenen, zijn bij SpeelOké dan ook van harte welkom. Op dit moment zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter. Misschien een passende uitdaging voor jou?

Cadeautip: geef een Speelbon cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan een jaarabonnement van dé speelotheek in Delft.

Nu ook met pin betalen

Bedragen vanaf € 1 kun je bij SpeelOké nu ook met de pin betalen!

In memorium: Caroline Wertwijn

Op vrijdag 7 augustus 2020 hebben wij met verdriet kennisgenomen van het overlijden van vrijwilligster Caroline. Zij overleed aan de gevolgen van een ernstige ziekte. Caroline werkte al ruim 20 jaar als vrijwilliger bij onze speelotheek en was jarenlang een van de drijvende krachten van onze voormalige locaties in de wijken Tanthof en Buitenhof. Wij gaan haar betrokkenheid en de passie voor de ontwikkeling van kinderen met spel en speelgoed ontzettend missen.

Verlengen nu ook via Whatsapp

WhatsappSoms is het speelgoed zo leuk, dat drie weken te kort is. Geen probleem. Geef nu heel eenvoudig via Whatsapp door dat je wilt verlengen. Verstuur uiterlijk op de dag dat het speelgoed retour moet zijn een Whatsapp-bericht naar 06-12934607 met het verzoek om te verlengen. Vermeld je naam, abonneenummer en het speelgoed dat je wilt verlengen. Je ontvangt van ons een bevestiging van de verlenging, inclusief de datum dat het retour moet én het nog openstaande bedrag i.v.m. de verlenging. Verlengen gaat per drie weken en kan maximaal twee keer.

Maak kennis met onze speelgoeddokter: Kees

Als het speelgoed van SpeelOké kapot is, wordt de hulp van vrijwilliger Kees Graafland ingeschakeld.