Locatie & contactgegevens

Woonzorgcentrum Delfshove
Vorrinkplein 99| 2624 DS Delft

T 06-35316663
Bereikbaar op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur
E info@speeloke.nl

Waar vind je ons in het gebouw?

We hebben opwindend nieuws te delen! Speeloke zal zich op de begane grond van het Woonzorgcentrum Delfshove vestigen. Dit betekent dat jullie vanaf de hoofdingang van het woonzorgcentrum rechtstreeks toegang hebben tot onze nieuwe locatie. 🚪✨

Bij de balie van Delfshove staan vriendelijke medewerkers klaar om jullie te verwelkomen en om te helpen met eventuele vragen over de route. We willen dat jullie je meteen thuis voelen, en we begrijpen dat je niet altijd bij elke bezoek hoeft aan te melden.

Voel je vrij om ons te bezoeken tijdens opening tijden. Als je ons echter nog zoekt binnen het gebouw, aarzel dan niet om de medewerkers bij de balie om hulp te vragen. Ze zullen je graag de weg wijzen naar Speeloke.

Deze nieuwe locatie op de begane grond maakt het voor ons nog gemakkelijker om kinderen blij te maken met speelgoed en om onze missie voort te zetten. We kijken ernaar uit om jullie te zien en samen te genieten van alle mogelijkheden die deze samenwerking met Woonzorgcentrum Delfshove ons biedt.

Blijf ons volgen voor verdere updates en kom snel langs om samen met ons plezier te beleven!.