Maak kennis met onze eigen speelgoeddokter: KeesAls het speelgoed van SpeelOké kapot is, wordt de hulp van Kees Graafland ingeschakeld. Hij werkt als vrijwilliger bij SpeelOké en repareert het speelgoed. “Gelukkig is veel van het speelgoed van de speelotheek van goede kwaliteit, maar met name het speelgoed met luchtbanden, zoals de skelters, vraagt nogal wat onderhoud. En het zoeken naar onderdeeltjes die verloren zijn gegaan, is een enorme uitdaging.” Kees vindt het ontzettend leuk om het speelgoed voor SpeelOké te repareren. “Zeker als het lukt om speelgoed dat niet te repareren lijkt, toch weer speelklaar te krijgen.” Heeft Kees nog een tip voor onze abonnees? “Ja zeker. Ik zie soms dat ouders, vaak goed bedoeld, ons speelgoed repareren. Helaas niet altijd met het beste resultaat. Laat de reparatie van het speelgoed dus maar aan mij over!”